MPC Gyorsasági görkorcsolya kerekek

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: whatsapp

MPC azaz Mearthane Products Corporation amerikai vállalat 1965 óta foglalkozik a poliuretán technológiai fejlesztésével, és az abból készülő termékek innovációival.

Az uretán technológia lényege, hogy a folyékony állapotú anyagból kompresszió, azaz nagy nyomás útján szilárdítják meg és hozzák létére a formát.

1995-ben szabadalmaztatták és hozták forgalomba a többrétegű görkorcsolya kereküket.

Az MPC Speed ennek a nagymúltú cégcsoportnak a részeként jött létre, ahol kifejezetten a gyorsasági görkorcsolya kerekek gyártásával és fejlesztésével foglalkoznak. Saját fejlesztésű alapanyagokból, és saját szabadalmaztatott innovációik által.

Minden MPC kerék Rhode Island-en, USA-ban készül.

A vegyészekből és mérnökökből álló csapat finomítja a gyártási folyamatokat, hogy a legkonzisztensebb, csúcsminőségű kerekek jöhessenek létre. Cél hogy a számos felületviszony során a lehető legjobb menettulajdonságokat biztosíthassák a kerekek.

Az MPC szabadalmaztatott többrétegű keréktechnológiája az MTech®

A belső réteg pneumatikus abroncsként működik, a külső réteg pedig egy hosszan kopó uretán. Eredménye a lehető legjobb tapadás és gurulási együttható, ideális rugalmassággal és szilárdabb külső futófelülettel a jobb kopás érdekében.

Keresd webshopunkban különböző átmérőkben a Storm Surge esőkerekeket, és 3 keménységi fokozatban a Black Magic kültéri aszfalt pályákra fejlesztett MPC kerekeket.