EHS gyorskorcsolya pengék

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: whatsapp

Edward Hagen hosszúpályás gyorskorcsolya és gyorsasági görkorcsolyás sportkarrierje után, 1988-tól fejleszt felszereléseket a gyorsasági korcsolya sportágakhoz.

Hozzá köthető az egyetlen részből mart inline görkorcsolya sín szerkezetek, és a merev vázú élezőkeretek.

Részt vett a Zandstra Sport, a Viking, és a Maple termékek készítésében. 2005-től a Bont előhajlított short track pengéit, 2009-től pedig csatlakozott az EVO csapatához.

2019-ben Derrick Campbell kanadai short track ikonnal és ezzel a mérhetetlenül sok tapasztalattal immár saját márkanévvel készülnek a csúcsminőségű rövidpályás gyorskorcsolya pengék.

Minden EHS pengén a Campbell Speed felirat jelzi, hogy a közös fejlesztés eredménye.

Az EHS short track penge kollekciója 4 féle profi modellel rendelkezik:

ACS

Az EHS legrobusztusabb pengéje. A repülőgép iparban használt rendkívül erős és vastag váz nagyon jól tartja a beállított hajlítást. A penge tok szintén erősítve, hogy a kanyarokban a rendkívül nagy erőhatások alatt is is stabil marad a penge.

QCS

Vékonyabb csőszerkezet a könnyebb testsúlyú sportolók számára tervezve a tetején merevítéssel a cipő felé irányuló torzíós hatások csökkentéséhez.

FTCS

Az FTCS penge csak a cső felső felső részében tér el a QCS pengétől. Itt nincs merevítés ezáltal a penge jobban reagál és kisebb testsúlynál jobb rugalmasságot biztosít.

JaeBee

A csővastagsága az általánosnak számító QCS-nek megfelelő, felül merevített szerkezet. A penge tok azonban különlegesen vékony, ezáltal kis testsúlynál is ideális rugalmasságot enged a pengének.

A jég és a penge közti ideális kapcsolat előnyt jelenthet minden versenyző számára.

Remélem tudtunk segíteni a megfelelő short track penge kiválasztásában! Amennyiben további információkra van szükséged ne habozz keresni az Evolution Speed Skating bármelyik elérhetőségén!